,

Tapkop Grundy – G type

49,9595,20 excl. BTW

Tapkop Grundy – G type ook wel driehoek DSI met diverse aansluitingen aan de bierzijde en co2 zijde en extra opties mogelijk

Artikelnummer: 50.00.104 Categorieën: ,

De G type tapkoppen welke ook vaak Grundy of driehoek genoemd worden zijn er van TK of DSI met diverse aansluitingen aan de bierzijde en co2 zijde en extra opties mogelijk. Deze tapkoppen zijn onder andere geschikt voor Gulpener, Keizerskroon en korenwolf witbier. Wanneer u niet weet welk type tapkop u nodig heeft voor uw fust kunt u dit het beste navragen bij uw bierleverancier.

De tapkoppen ook wel fustkoppelingen genoemd is de koppeling tussen het fust en de leidingen, de tapkop is de koppeling welke op het fust word aangesloten en waar zowel de bierleiding als de koolzuur of stikstof leiding op aan worden gesloten. Het is belangrijk om er altijd voor te zorgen dat de fustkoppeling schoon is, wanneer deze niet goed schoon is loop je de kans dat het bier geïnfecteerd raakt bij het aansluiten van de fustkoppeling. Door een infectie kan er smaak, kleur en geurafwijkingen ontstaan. Het is word geadviseerd om na elke loskoppeling de tapkop / fustkoppelingen goed schoon te maken.

Merk

Materiaal

Roest vast staal, RVS

Aansluit type

Driehoek, G type, Grundy