Bladen

RVS (roestvast stalen) bladen worden uit één stuk roestvast staal geperst. Vrij van naden en vanwege de ronde hoeken vrij van plekken waar vuil en bacteriën zich kunnen nestelen. De bladen zijn makkelijk schoon te maken en te houden. De manier van werken en de hygiëne die daarmee gepaard gaat zal zowel bartender als consument gaan waarderen.

De RVS bladen zijn multifunctioneel. De bladen zijn zo samengesteld dat ze eenvoudig te combineren zijn. Een lekblad in combinatie met een tapblad? geen probleem. Een spoelbak met een apart lekgedeelte, ook mogelijk. Alles is dus mogelijk. Wilt u er een hoek in? Zelfs dat kan. Uw wensen worden waargemaakt.

Met de verschillende delen van de bladen zijn er ook verschillende design lijnen. Zo heb je de Commode, Profi, Sun, Star en de Economy-line. Elke line heeft haar triple, double en single function uitvoering. De varianten kunnen verschillen in motief van de roosters, de breedte, de waterkering, het uiterlijk en de profielhoogte.

De triple function bladen maken het mogelijk om de glazen te spoelen, te laten lekken en vervolgens te tappen op 1 blad. De double function bladen kunnen bestaan uit zowel een spoel- als een tapgedeelte of uit een spoel- en een lekgdeelte. De single function bladen zijn de bladen om alleen te tappen, te lekken of te spoelen.

Met alle verschillende varianten, functies en design lijnen kun je alles samenvoegen. Dankzij het grootte aanbod is er niets dat niet gedaan kan worden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.