Spülboy No. 3 portable

134,95 excl. BTW

Spülboy No. 3 portable

Artikelnummer: 70.12.300.02.06 Categorieën: , , ,

De Spülboy Nr.3 Portable glazenspoeler is bijzonder populair, omdat voor het tappen van perfecte glazen bier brandschone glazen nodig zijn. De Spülboy Nr.3 glazenspoeler is een apparaat dat glazen bacterievrij reinigt.
Dit portable model is uitermate geschikt om op tafel te plaatsen en dus ook voor buitenevenementen, zolang het maar is aangesloten op de waterleiding.
De Spülboy Nr.3 glazenspoeler is een DIN-gecertificeerd apparaat en voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen. De Spülboy glazenspoeler heeft de uitgebreide test op degelijkheid en kwaliteit glansrijk doorstaan en voldoet aan alle relevante specificaties en veiligheidsvoorschriften van de Europese Unie. De waterreservoirs laten absoluut geen water door.
De Spülboy Nr.3 werkt op waterdruk en heeft geen stroom nodig. Door een glas op de borstels te drukken wordt de watertoevoer geactiveerd. In vergelijking met de gangbare spoelmethode bespaart u zo heel veel water en veel geld. De Spülboy Nr.3 glazenreiniger verdient zich terug in ca. 7 maanden! Deze Spülboy Nr.3 is erop ingericht smalle type glazen te reinigen.
De spoelborstels gaan veel langer mee dan de reguliere kunststof spoelborstels. De twee borstels reinigen het glas tegelijkertijd aan de binnen- en buitenkant. Het verbruik is slechts 2 cl water per spoelbeurt. De borstels zijn gemakkelijk te reinigen met speciale reinigingstabletten. De gemonteerde 3/8 aansluiting op de slang past op de draad van de onderspoelkraan.
Lengte 32,5 cm.
Breedte 16 cm.
Hoogte 31 cm.
Container Ø: 15 cm.
Gewicht 2,3 kg.
Ook wel Spuelboy of Spoelboy genoemd.

Afmetingen 32,5 × 16 × 31 cm