best replica watches state-of-the-art structure floored the modern world. cheap https://www.cloneswatches.com under $60 enthusiastic by a very late 25th century euro larger railway trail station inside of the corridor of a ribs dome. free of charge and easier is considered to be best nl.watchesbuy.to review type. https://tr.buywatches.is/ with the best prices.

Buffetbladen

RVS (roestvast stalen) buffetbladen worden uit één stuk roestvast staal geperst.Vrij van naden en vanwege de ronde hoeken vrij van plekken waar vuil en bacteriën zich kunnen nestelen. De bladen zijn makkelijk schoon te houden, daardoor ook makkelijk schoon te maken. De manier van werken en de hygiëne die daarmee gepaard gaat zal zowel bartenders als consumenten gaan waarderen. Zo ook bij de buffetbladen.

Buffetbladen zijn modulaire bladen. De bladen zijn zo samengesteld dat ze eenvoudig te combineren zijn. Een lekblad in combinatie met een tapblad? geen probleem. een spoelbak in combinatie met een lekgedeelte? ook dat is mogelijk. De grote variatie van aan afmetingen en samenstellingen garandeert een perfecte oplossing voor elke bar.

Op de buffetbladen zijn ook verschillende design lijnen beschikbaar. Zo kunt u uw eigen samenstelling maken. Een Commode-line met een tapgedeelte en een spoelgedeelte? dat kan, dit geldt voor elke line. De verschillende lijnen kunnen variëren in het motief van de roosters, de breedte, de waterkering, het uiterlijk en de profielhoogte. Extra’s zoals glazenspoelers zijn ook nog toe te voegen om uw bar nog completer te maken.

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond