best replica watches state-of-the-art structure floored the modern world. cheap https://www.cloneswatches.com under $60 enthusiastic by a very late 25th century euro larger railway trail station inside of the corridor of a ribs dome. free of charge and easier is considered to be best nl.watchesbuy.to review type. https://tr.buywatches.is/ with the best prices.

Economy-line tapblad RVS 400x400mm kruis motief optie inbouw glazenspoeler

279,00394,50 excl. BTW

Franke Economy-Line tapblad van roestvast staal met een afmeting van 40 cm breed bij 40 cm diep met een rooster met kruismotief mogelijk met een inbouw glazenspoeler

Wissen
Artikelnummer: 50.EC-TB4 Categorieën: ,

Elk tapblad van Franke is uit één stuk roestvast staal geperst hierdoor zijn ze vrij van naden. En door de ronde hoeken zijn ze vrij van plekken waar vuil en bacteriën zich kunnen nestelen. Het blad is makkelijk schoon te maken en schoon te houden. Van de bartender als ook de consument, iedereen waardeert de manier van werken. En daarnaast ook de hygiëne die hiermee gepaard gaat. Hiermee leveren deze hoge kwaliteitsbladen een belangrijke bijdrage aan het professionele karakter van de natte horeca.

Multifunctioneel
Glasbehandeling is een belangrijk onderdeel van onze bladen. Het spoelen, uitlekken en drogen van de glazen moet goed gebeuren. Dit om vervolgens een perfect biertje te kunnen tappen. De bladen van Franke Beverage Equipment zijn hier goed op ingericht. Spoelen, lekken en tappen samengevoegd in één blad zonder naden!

Modulair
De standaard bladen van Franke zijn zo samengesteld dat zij eenvoudig te combineren zijn. Een lekblad in combinatie met een tapblad, geen probleem. Evenals een spoelbak met een apart lek gedeelte kan. De grote variëteit aan afmetingen en samenstellingen garandeert een perfecte oplossing voor elke bar. Extra‘s zoals bijvoorbeeld een glazensproeier kunnen we uiteraard ook toepassen om het blad nóg completer te maken.

Kwaliteit
Alle bladen zijn vervaardigd van AISI 304 roestvrij staal. Ook zijn de bladen aan de onderzijde voorzien van een versteviging. De hoeken zijn dicht gelast en netjes afgewerkt. Bij elke stap in het productieproces vindt een controle plaats. Dit is om te zorgen dat alle bladen aan de hoogwaardige kwaliteitseisen voldoen.

Uitgebreid programma
Er zijn meer dan 100 standaard uitvoeringen verdeeld over vijf design lijnen. De Profi-, Commode-, Star-, Sun- en de Economy-line. Elke variant heeft haar Triple, Double en Single function uitvoeringen. De varianten kunnen verschillen in het motief van de roosters, de breedte, de waterkering, het uiterlijk en de profielhoogte.

Afmetingen 40 × 40 cm
Materiaal

Hout, Roest vast staal / RVS

Merk

Productlijn

Rooster motief

Kruis

EAN code

7612980520985, 7612980801527