Spoelbladen

RVS (roestvast stalen) spoelbladen worden uit één stuk roestvast staal geperst. Vrij van naden en vanwege de ronde hoeken vrij van plekken waar vuil en bacteriën zich kunnen nestelen. De bladen zijn makkelijk schoon te houden, daardoor ook makkelijk schoon te maken. De manier van werken en de hygiëne die daarmee gepaard gaat zal zowel bartenders als consumenten gaan waarderen. Zo ook bij de spoelbladen

Spoelbladen zijn bladen die bestaan uit 2 gedeeltes. Zo heb je de spoelbak en een lekgedeelte. Wilt u een groter vlak voor het lekken? Dat kan. Wilt u een grote spoelbak met een net zo groot lekgedeelte? Ook dat kan. De grote variatie van afmetingen zorgt voor de perfecte oplossing voor elke bar.

Op de spoelbladen zijn ook verschillende design lijnen beschikbaar. Zo kunt u uw eigen samenstelling maken. Een Commode-line met een tapgedeelte en een spoelgedeelte? dat kan, dit geldt voor elke line. De verschillende lijnen kunnen variëren in het motief van de roosters, de breedte, de waterkering, het uiterlijk en de profielhoogte.

Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond